Шановні колеги!

Анонси університету

За організації Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ і Дніпропетровської обласної державної адміністрації та за партнерської підтримки Представництва Фонду Народонаселення ООН, Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців 08 грудня 2017 року відбудеться Міжнародний форум «Політика попередження та протидії гендерному насильству в Україні: імплементація міжнародних стандартів та проблеми суспільного сприйняття».

Міжнародний форум «Політика попередження та протидії гендерному насильству в Україні: імплементація міжнародних стандартів та проблеми суспільного сприйняття»

Форум проводиться в рамках Міжнародної правозахисної акції «16 днів проти насильства» та Всеукраїнського тижня права.

Метою проведення Міжнародного форуму є актуалізація проблем боротьби з гендерно обумовленою дискримінацією та насильством в Україні через імплементацію та реалізацію європейських стандартів попередження та протидії таким явищам; обмін досвідом з європейськими та міжнародними організаціями у сфері захисту прав людини, забезпечення всебічного розвитку особи, справедливого і гуманного ставлення до неї.

В заході беруть участь представники: Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Національної академії правових наук України, Науково-дослідного інститут державного будівництва та місцевого самоврядування НАПрНУ, Ради Європи, Фонду Народонаселення ООН, Організації з безпеки і співробітництва в Європі, Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців, Навчально-наукової лабораторії дослідження проблем правового статусу внутрішньо переміщених осіб та забезпечення гендерної рівності, Головного териториторіального управління юстиції у Дніпропетровській області, Ради молодих вчених ДДУВС.

Запрошуємо до участі вчених, практичних працівників, представників органів державної влади та органів місцевого самоврядування, громадських організацій, а також докторантів, аспірантів та здобувачві вищої освіти.

ПРОГРАМА МІЖНАРОДНОГО ФОРУМУ

09.00-10.00 – реєстрація, брейк-кава

10.00-12.00 – урочисте відкриття, вітальні слова учасників

12.00-12.30 – пам’ятне фотографування учасників, брейк-кава

12.30-15.00 – виступи учасників, підведення підсумків

Місце проведення: Дніпропетровська обласна державна адміністрація, 49000, м. Дніпро, пр. О.Поля, 1 (конференц-зала)

Координати організаційного комітету: Навчально-наукова лабораторія дослідження проблем статусу внутрішньо переміщених осіб та забезпечення гендерної рівності, м. Дніпро, пр-т. Гагаріна, 26;


1 326