ХV Міжнародна науково-практична конференція “Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору”, м. Київ (Україна)

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Вельмиповажні колеги!

ЗАПРОШУЄМО ВАС до участі у ХV-й Міжнародній науково-практичній конференції „Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору”, яка відбудеться 26-28 листопада 2020 року в м. Київ (Україна).

Напрями роботи конференції:

1. Болонський процес і перспективи розвитку кожної з ланок освіти в Україні, Європі та світі.

2. Управління якістю освіти: досвід та інновації.

3. Моніторинг якості освіти: засоби та технології.

4. Новітні засоби навчання і виховання: проблеми впровадження та стандартизації.

5. Сучасний освітній менеджмент: економічні та організаційні засоби реалізації в Україні, Європі, світі.

6. Психологічні, педагогічні та організаційні умови запровадження європейських стандартів вищої освіти.

7. Філософія та психологія освіти.

8. Послідовність середньої та вищої освіти як загальноєвропейський стандарт.

9. Освіта дорослих та післядипломна освіта в Україні й сучасному світі.

10. Освіта й міграційні процеси в Україні та світі: виклики сьогодення.

У роботі конференції візьмуть участь фахівці з України, Білорусі, Польщі, Росії, Італії, Чехії, США, Словаччини, Німеччини.

Спеціальні гості – експерти Європейської комісії з питань освіти і культури, представники міжнародних освітніх програм.

У Програмі Конференції:

– НАВЧАЛЬНО-ДЕМОНСТРАЦІЙНА СЕСІЯ «Інноваційні методи викладання, навчання, менеджменту: новітні світові практики» (з правом отримання Сертифікату про підвищення кваліфікації).

– ТРЕНІНГ-МАРАФОН «Навчання – Якість – Моніторинг», що презентуватиме всі сучасні напрями тренінгової та коучингової практики для освітян (Сертифікат участі/навичок).

Формати проведення: ONLINE та OFFLINE

Початок реєстрації: 9-00

За матеріалами конференції планується підготовка та видання 2-х збірників наукових праць: І – вітчизняного ФАХОВОГО наукового видання з педагогічних, психологічних та філософських наук, включеного до реєстру фахових видань МОН (ВАК, ДАК) України, а також ІІ – МІЖНАРОДНОГО періодичного видання, включеного до науко-метричних баз Index Copernicus International, GoogleAcademy, BazHum, Biblioteka Narodova (Polska); завершення нострифікації в SCOPUS. Заявки на участь і тексти статей, включаючи авторську довідку та анотацію (із зазначенням ключових слів, а також назви статті, ПІБ та авторських даних) українською, англійською та польською мовами, оформлені відповідно до вимог ВАК (ДАК) України, прохання надсилати за адресою psytoday@ukr.net до 16 листопада 2020 р. Включно, зазначивши, до якого збірника (вітчизняного чи міжнародного) подається стаття. Список використаних джерел подається в оригіналі та транслітерацією. Всі матеріали проходять попереднє рецензування за наукометричним стандартом. Параметри сторінки: верхнє, нижнє, праве поля – по 2 см.; ліве поле – 3 см; шрифт Times New Roman, 14-й кегль, міжрядковий інтервал – 1,5. Мінімальна кількість сторінок – 10 (вітчизняне) та 12 (міжнародне).

Вартість публікації статті визначається з розрахунку 60 грн. за сторінку (вітчизняне видання) та 85 грн. за сторінку (міжнародне видання). Окремо сплачується вартість друкованого примірника міжнародного видання (20 євро – в гривнях у перерахунку за курсом Нацбанку на момент оплати).

Авторська довідка: ПІБ, науковий ступінь, учене звання, посада, місце роботи (повна назва установи, місто), телефони, контактна адреса, е-mail. Робочі мови форуму та публікацій: українська, англійська, російська, польська.
Збірник матеріалів (комплект чи відповідний том) можна буде отримати/придбати під час реєстрації або упродовж Конференції. Також збірник можна отримати Укрпоштою, підтвердивши згоду на сплату поштових послуг.

Просимо учасників всіх заходів форуму зареєструватись за посиланням!

Організаційний внесок_ участі у конференційних заходах (450 грн.) та сплату за статтю (відповідно до кількості сторінок) просимо перерахувати на рахунок: 26006037494701 в ПАТ „УКРСИББАНК” м. Київ, МФО 351005, код ЄДРПОУ – 33498600, МЕА «Консалтинг і Тренінг» (призначення платежу: організація і проведення наукової конференції). Обов’язковим є надсилання квитанції про сплату (сканована копія) разом із текстом статті чи заявкою на участь.

Інформація (організаційна допомога, консультації): (044) 360-86-22, (044) 257-20-21, (094) 925-56-22, (067) 196-28-14

 


566