Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському круглому столі «Економіка та управління соціально-економічним розвитком країни в умовах глобалізаційних викликів»!

Анонси університету

22 грудня 2021 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться І Всеукраїнський круглий стіл «Економіка та управління соціально-економічним розвитком країни в умовах глобалізаційних викликів».

Захід організовано кафедрою аналітичної економіки та менеджменту Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти.

Пріоритетні напрями круглого столу:

1) актуальні проблеми соціально-економічного розвитку;

2) теоретичні та практичні аспекти економічного розвитку регіонів України;

3) інституційні складові подолання глобалізаційних загроз та викликів;

4) інтеграція правоохоронної системи України у світовий правоохоронний простір щодо протидії організованим формам злочинності;

5) формування стратегії побудови моделі економічної безпеки суб’єктів господарювання у конкурентному та бізнес-середовищі;

6) захист економіки соціально-економічних систем від загроз глобалізації.

7) роль та місце громадянського суспільства у протидії негативним проявам глобалізації.

Робоча мова круглого столу: українська.

Захід проходитиме в онлайн режимі із застосуванням платформи Zoom.

Інформація про реєстрацію буде надіслана учасникам на електронну пошту, вказану у заявці. До участі у круглому столі запрошуються науково-педагогічні працівники, ад’юнкти (аспіранти) та здобувачі, які займаються проблемами економіки, управління, соціально-економічного розвитку країни.

Передбачається видання матеріалів круглого столу у електронному збірнику тез за результатами проведеного заходу та розміщення у репозитарії університету у вкладці «Матеріали наукових заходів». Вимоги до оформлення тез доповідей (повідомлень) додаються.

Інфомаційне повідомлення

 

 


503