ДДУВС запрошує на VIII Міжнародний студентський саміт!

Анонси університету, Новини університету

13-14 жовтня у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться VIII Міжнародний студентський саміт «Права людини і глобальна безпека». Співорганізаторами заходу виступають Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та Всеукраїнська громадська організація «Асоціація українських правників».

Метою проведення VІІІ Міжнародного студентського саміту є об’єднання зусиль науковців навколо осмислення цінностей прав і свобод людини, що забезпечуються та захищаються на основі принципів рівності та недискримінації; напрацювання механізмів захисту прав і свобод людини в умовах національних та глобальних безпекових викликів; вироблення напрямів державної політики України в поствоєнний період; продовження системного формування україноорієнтованих цінностей у молодого покоління; підвищення позитивного іміджу правничої професії в Україні; вдосконалення знань та вмінь здобувачів вищої освіти з актуальних питань сучасних процесів державотворення, правотворення та правозастосування, стимулювання до всебічного самовдосконалення студентської молоді.

Для участі у Саміті запрошуються здобувачі закладів вищої освіти України та зарубіжних країн. Від навчального закладу на Саміті може бути представлена одна команда (не більше 3 осіб).

Представлений на Саміті проєкт має бути пошуковим та інноваційним за своїм характером, мати наукове та практичне значення, містити положення щодо вдосконалення чинного законодавства з урахуванням позитивного зарубіжного досвіду та бути спрямованим на вирішення проблем у сфері юриспруденції, політології, державного управління тощо.

Учасники Саміту надсилають свої проєкти до організаційного комітету на електронну адресу Summit_dduvs@ukr.net. Проєкт надсилається у форматі Microsoft Word (див. вимоги), який буде опубліковано у збірнику щорічного наукового заходу на тему «Актуальні проблеми державотворення, правотворення та правозастосування».

Координати організаційного комітету Саміту:

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ: 49005, м. Дніпро, пр-т Гагаріна, 26

Контактні особи:

Чепік-Трегубенко Ольга Сергіївна – доцент кафедри загальноправових дисциплін (0966726013)

Наливайко Ігор Олегович – викладач кафедри загальноправових дисциплін (0676651979)

Інформаційний лист

Інформаційний лист (англомовна версія)

 


537