Програми Фулбрайта – нові перспективи для молоді!

Анонси університету

Програма імені Фулбрайта в Україні – одна з найбільш масштабних світових програм академічних обмінів для студентів, учених, викладачів та художників. Про ключові можливості для представників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – далі докладніше.

Програми Фулбрайта – нові перспективи для молоді!

Для студентів старших курсів та випускників ЗВО

Fulbright Graduate Student Program: Навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів та випускники ЗВО. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії.

Для молодих викладачів та дослідників

Fulbright Research and Development Program: Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори закладів вищої освіти; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій (НДО).

Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program: Стажування з викладання української мови (асистенція американським викладачам) в університетах/коледжах США тривалістю дев’ять місяців. У конкурсі можуть брати участь викладачі-початківці та молоді фахівці, які спеціалізуються з лінгвістики, української літератури, перекладацьких студій, комунікацій, журналістики, американських студій, викладання англійської мови. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії (липень наступного року).

Більше інформації – https://fulbright.org.ua/uk/programs/


607