Цикл відкритих бінарних лекцій від фахівців-практиків зі Швейцарії

Анонси університету

Кафедра психології та педагогіки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ запрошує студентів-психологів та всіх зацікавлених осіб на цикл відкритих бінарних лекцій «Евритмія та її практичне застосування в кризових обставинах».

Наші лектори:

Теодор Хундхаммер – сертифікований лікувальний евритміст, засновник лікувально-евритмічної практики у містах Берн та Біль (Швейцарія), член дослідницької асоціації «Персей» (Швейцарія), засновник і керівник онлайн-платформи Eurythmy4you.

Анастасія Боковець – кандидат філологічних наук, студентка базової лікувально-евритмічної освіти м. Дорнах (Швейцарія).

Перша лекція на тему «Що таке евритмія та її можливості при подоланні стресів» відбудеться 14 червня о 14.15. Тривалість – 75 хвилин. Під час заняття будуть розглянуті наступні питання:

– евритмія та її види;

– лікувальний ефект евритмії та її роль у подоланні стресів;

– україномовні евритмічні проекти та програми.

Друга лекція на тему «Застосування евритмії в кризових ситуаціях» відбудеться 28 червня о 14.15. Тривалість – 75 хвилин.

У ході другої зустрічі на прикладі україномовних евритмічних проектів буде розглянуто окремі евритмічні вправи та рухи, зокрема їхнє значення при подоланні стресів.

Лекція проходитиме на платформі ZOOM з використанням синхронного перекладу. Мова проведення – англійська (канал англійської мови). Також буде доступний синхронний переклад на українську мову (канал української мови).

Під’єднатися до конференції: us02web.zoom.us.

Ідентифікатор конференції: 835 6072 6211

Код доступу: 111111.

 

 


698