Креативний OPEN DAY влаштували для абітурієнтів у ДДУВС!

Новини університету

Традиційний OPEN DAY зібрав на ключових локаціях Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ абітурієнтів та їхніх батьків. Чим зацікавлювали вступників, та які майстер-класи і активності влаштували, – далі докладніше.

Розпочався захід із зустрічі гостей закладу та фахівців. Із абітурієнтами спілкувалися: перший проректор полковник поліції Олександр Юнін, відповідальний секретар приймальної комісії майор поліції Сергій Шевченко, завідувачка відділу довузівської підготовки Влада Літошко, начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Андрій Іваниця та заступниця директора ННІ права та інноваційної освіти Ірина Дзюба.

Так, представники ДДУВС презентували університет, а також інститути та факультети. Акцентували увагу і на цьогорічних умовах вступу.

Абітурієнти також дізнавалися про матеріально-технічну базу закладу, умови мешкання в гуртожитках і казармах тощо.

Під час OPEN DAY школярі змогли не тільки ознайомитися з університетом, а й відчути себе у ролі курсантів чи студентів. На ключових локаціях їм запропонували випробувати себе на різних майстер-класах.

На навчальному полігоні моделювання дорожніх інцидентів абітурієнти дізнавалися про особливості оформлення дорожньо-транспортних пригод, а також поповнювали свої знання у сфері безпеки дорожнього руху. Зокрема мали змогу пройти шлях з точки А до точки Б за допомогою окулярів з імітацією стану алкогольного сп’яніння.

На базі мультимедійного тиру «РУБІН-У» ознайомилися з навичками володіння вогнепальною зброєю.

Під керівництвом інструкторів спробували виконати вправи, які передбачені у рамках іспиту з фізичних здібностей.

Як надавати домедичну допомогу постраждалому, абітурієнтам продемонстрували досвідчені викладачі.

У рамках Дня відкритих дверей школярів відвідали низку новітніх тренінгових центрів, які використовуються у навчальному процесі: полігон «Протидія організованій злочинності та корупції», психотренінговий комплекс, залу судових засідань тощо. На локаціях мали змогу більше дізнатися про підготовку курсантів та студентів, умови навчання, а також поспілкуватися з представниками закладу та, звичайно ж, зробити пам’ятні фото.

 

 


457