АНОНС: Open day та профорієнтаційний квест

Анонси університету

Вже цієї суботи, 29 жовтня, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ запрошує абітурієнтів на зустріч-знайомство з професією.

Захід розпочнеться о 10:00. У конференц-залі школярі зможуть поспілкуватися з керівниками інститутів та факультетів, а також представниками приймальної комісії.

У ході зустрічі старшокласники дізнаються про умови вступу, спеціальності, які вивчаються, наявну матеріально-технічну базу, умови мешкання в гуртожитку. Також абітурієнтам буде доведена інформація про особливості навчання на підготовчих курсах.

Далі на тих, хто встиг попередньо зареєструватися, чекає захопливий профорієнтаційно-розважальний квест. Для решти передбачена пізнавальна екскурсія університетом.

Тож, всі без виключення зможуть відвідати наступні локації:

  • навчальний полігон моделювання дорожніх інцидентів;
  • полігон «Протидія організованої злочинності та корупції»;
  • кафедра спеціально-фізичної підготовки;
  • майданчик відпрацювання функцій слідчо-оперативною групою;
  • центр психологічного розвантаження.

І що не маловажливо! Наша екскурсія – це не просто можливість споглядати, це можливість брати участь у кожному професійному майстер-класі від фахівців та курсантів закладу освіти. А для учасників квесту ще й цікаві головоломки передбачені. Все це задля якнайглибшого знайомства з омріяною спеціальністю!

Наприкінці відбудеться нагородження переможця квесту та пам’ятна фотосесія. До речі, стимул здобути перемогу у грі вагомий – сертифікат на пільгове проходження підготовчих курсів.

Тож, не проминіть добру нагоду – долучайтеся!


282