АНОНС: Всеукраїнський науково-практичний семінар «Теорія і практика використання спеціальних знань у досудовому розслідуванні»

Анонси університету

Кафедра криміналістики та домедичної підготовки ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС запрошує взяти участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Теорія і практика використання спеціальних знань у досудовому розслідуванні». Захід відбудеться 25 травня 2023 року у дистанційному режимі.

Метою семінару є обговорення актуальних проблем криміналістики та судової експертизи, кримінального процесу, узагальнення наукового і практичного досвіду щодо їх розв’язання в контексті протидії злочинності в умовах сьогодення. До участі запрошуються вчені, судові експерти, практичні працівники правоохоронних органів, представники органів державної влади, громадських організацій, докторанти, ад’юнкти (аспіранти) та здобувачі вищої освіти.

Для участі у науковому заході необхідно подати тези та довідку про автора до 20 травня 2023 року включно на e-mail: an.of@ukr.net. Деталі та приклад оформлення – в інформаційному листі.

Захід відбудеться із використанням платформи ZOOM. Підключитися до конференції можна за посиланням: ідентифікатор 848 2901 6672, код доступу 111111.

 

 


268