Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському науково-практичному форумі!

Анонси університету

28 квітня 2022 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться Всеукраїнський науково-практичний форум «Психолого-педагогічні засади національно-патріотичного виховання в умовах воєнного стану». До участі запрошуються науковці, практичні працівники, здобувачі вищої освіти.

Метою форуму є створення платформи для діалогу між науковцями та психологами-практиками для сприяння упровадженню найкращих наукових досягнень у практику, а також аналізу та систематизації досвіду психологічної допомоги різним категоріям населення України в умовах воєнного стану; обговорення та визначення психолого-педагогічних механізмів формування національно-патріотичної спрямованості виховання молоді.

Тематичні напрями роботи форуму:

• теоретико-методологічні засади дослідження національно-патріотичного виховання в умовах воєнного стану;

• вплив воєнного стану на національно-патріотичну складову формування особистості;

• патріотично орієнтована освіта майбутніх психологів;

• функціонування закладів вищої освіти в умовах війни;

• кризова психологія: надання психологічної допомоги в умовах воєнного стану;

• діяльність органів державної влади, громадських організацій та інших соціальних інститутів як комплексна система здійснення національно-патріотичного виховання;

• психолого-педагогічні шляхи протидії українофобству, аморальності, сепаратизму, шовінізму, фашизму.

Робочі мови: українська, англійська

Для участі у науково-практичному заході необхідно у термін до 25 квітня 2022 року (включно) надіслати на електронну адресу kpsy.dduvs@gmail.com заявку на участь (ім’я файлу має містити прізвище автора, наприклад: Заявка_Ткаченко, тема листа «Форум 28.04.2022»).

Всеукраїнський науково-практичний захід відбудеться в очно-дистанційному форматі в режимі відеоконференції з використанням платформи ZOOM.

Інформація про реєстрацію буде надіслана учасникам на електронну пошту, вказану у заявці.

Контактна особа:

завідувачка кафедри психології та педагогіки Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Вікторія Володимирівна КОРНІЄНКО, (т. 067 720 81 63).

Орієнтовний план проведення форуму

09:30 – 10:00 – реєстрація учасників

10:00 – 10:20 – відкриття та привітання

10:20 – 12:20 – робота форуму

12:20 – 13:00 – підбиття підсумків

Інформаційний лист

 

 


475