Право – мистецтво добра і справедливості!

Новини університету

В рамках Всеукраїнського тижня права “Право – мистецтво добра і справедливості!” представники факультету № 2 завітали до вихованців підшефної школи-інтернату № 2 м. Дніпропетровськ та провели цикл тематичних лекцій з основ правознавства.

В умовах побудови сучасної європейської демократичної, соціальної, правової держави зростає роль права. Виникає гостра необхідність не тільки у професіоналах, які володіють правовими знаннями і вміннями, а й у тому щоб кожна людина знала та вміла користуватися основами правознавства.

1

Так, з метою правової обізнаності дітей фахівці факультету №2 організували тематичні лекцій основ правознавства з наступних тем: «Україна – суверенна держава», «Конституція – основний Закон», «Права людини», «Правила поведінки на дорозі», «Поліція – населення – партнери». Під час занять насамперед звернули увагу на забезпечені справедливості, захисту прав і свобод людини, честі, гідності й репутації добропорядних громадян, адже без цього неможливо закласти духовну та моральну основу суспільства майбутнього.


3 508