Дніпропетровськ зустрів нову патрульну поліцію

Новини університету

Нова патрульна поліція Дніпропетровська, яка більше двох місяців навчалася на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, вже розпочала патрулювання вулицями міста.

 

17 січня на Фестивальному причалі м. Дніпропетровська 951 патрульний присягнув на вірність українському народові. У церемонії приведення поліцейських до присяги взяв участь заступник глави Національної поліції України Олександр Фацевич, начальник ГУНП України в Дніпропетровській області Ігор Репешко та керівники органів місцевої влади.

 

“Цей день важливий для вас. Найважче буде з сьогоднішнього дня, і для того, щоб швидше все вийшло, суспільству потрібна ваша підтримка”, – зазначив Олександр Фацевич.

У рядах нової патрульної поліції служитиме 54 учасника АТО, а також близько 100 колишніх працівників міліції. Очолив Управління патрульної поліції Дніпропетровська Володимир Богоніс.

Окрім цього, 18 січня начальник патрульної служби завітав на засідання ректорату університету, де розповів про першу добу патрулювання, зазначив, що ніяких негативних моментів не трапилось, усі впоралися зі своїми обов’язками, незважаючи на погані погодні умови, а також подякував керівництву та працівникам навчального закладу за підготовку поліцейських та вручив подяки «За участь у процесі формування нової патрульної поліції», які підписала перший заступник Міністра внутрішніх справ України Екатерина Згуладзе-Глуксманн.

 


1 711