З Днем соборності України!

Новини університету

Від усього колективу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та себе особисто щиро вітаю вас з Днем соборності України!

22 січня український народ відзначає День Соборності України.

Саме в цей день 1919 року на площі перед Софією Київською було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

97 років тому український народ реалізував своє багатовікове прагнення жити у соборній державі, сповідувати єдині національні та суспільні цінності, спільними силами дбати про безпечне та гідне життя.

Сьогодні нашим землякам знову доводиться відстоювати свободу та незалежність держави на Сході України. Ми повинні зробити все, що залежить від нас, аби територіальна цілісність нашої держави навіки залишилася непорушною. Тільки в соборності та єдності душ, демонструючи перед усім світом неподільність української землі, непохитність української нації, ми досягнемо головної мети – збудуємо економічно та духовно багату, вільну та демократичну європейську Україну.

У цей святковий день бажаю усім вам здоров’я і злагоди, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи на благо нашої Вітчизни. Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу!

 

   З повагою
ректор університету
Віталій Глуховеря

 


729