Близько 1000 майбутніх вступників завітало до університету на День відкритих дверей

Новини університету

У рамках Дня відкритих дверей #Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ школярам випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів Дніпропетровська не лише розповіли про умови та правила вступу до ВНЗ у 2016 році, а й привітали з Днем соборності України та провели урок мужності.

У конференц-залах та лекційних аудиторіях навчального закладу зібралися майбутні вступники та їхні батьки, для яких співробітники університету розповіли про #професію юриста та #правоохоронця, правила прийому, умови вступу, терміни та вартість навчання, а також про зовнішнє незалежне тестування та вступні іспити у 2016 році.

Після, на плацу університету відбувся урок мужності, під час якого 100 курсантів під акомпанемент оркестру ДДУВС виконали Гімн України та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, які брали участь в антитерористичній операції на Сході України.

Далі на гостей чекав приємний сюрприз – показові виступи інструкторів з автопідготовки університету, які продемонстрували навички водіння патрульними транспортними засобами в екстремальних умовах, виступ працівників кафедри тактико-спеціальної підготовки #ДДУВС та полку #поліції особливого призначення по зупинці транспортного засобу з високим рівнем небезпеки та затримання озброєних злочинців, і групи прикладної та практичної стрільби.

Після цього, школярі відвідали виставку зброї, де мали змогу власноруч, під наглядом інструкторів, розібрати та зібрати навчальну зброю та поласувати у курсантській їдальні гарячим чаєм з випічкою.

По завершенню заходу на гостей університету чекала ознайомча екскурсія територією університету, під час якої учні та їх батьки ознайомилися з умовами, в яких навчаються і проживають студенти та курсанти навчального закладу.


1 074