Зустріч з бійцями полку «Дніпро-1»

Новини університету

Представники кафедри кримінально-правових дисциплін та студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ зустрілися з керівництвом та особовим складом полку «Дніпро-1».

Під час зустрічі студенти та викладачі у неформальній, доброзичливій атмосфері спілкувалися з бойовими офіцерами. Подарунком для бійців стала пісня Булата Окуджави у виконанні співробітників кафедри.

Командир полку «Дніпро-1» Олександр Рашевський провів екскурсію для студентів та викладачів територією, показав розробки інженерів – досягнення аеророзвідки, безпілотники нового покоління. Студенти відвідали каплицю при полку, поклали квіти загиблим бійцям.

Науково-педагогічні працівники кафедри кримінально-правових дисциплін упродовж двох років провели цілий ряд заходів щодо співпраці з бійцями «Дніпро-1»: здавали кров пораненим бійцям, відвідували їх у лікарні, проводили патріотичні зустрічі студентів і курсантів з бійцями-добровольцями ОУН та «Дніпро-1». Також викладачі кафедри проводять навчальні заняття для студентів з представниками полку «Дніпро-1» та патрульної поліції.

Днями керівництво кафедри отримало подяку від керівництва полку патрульної поліції особливого призначення «Дніпро-1» ГУНП у Дніпропетровській області за патріотизм та підтримку добровольців під час виконання бойових завдань.

 

 


1 313