Найсильніші фрі-файтери Кривбасу продемонстрували силу, міць та витривалість

Новини Криворізького факультету ДДУВС, Новини університету

Вихідними на базі Криворізького факультету ДДУВС відбулася визначна спортивна подія – відкритий міський чемпіонат із фрі-файту. Організатори змагань презентували для шанувальників спорту яскраве шоу у категоріях «ріал файт» та «лімітед файт».

У змаганнях брали участь 5 команд: «Тай-пан», «Кривбас файт», «Федерація фрі-файт міста Дніпра», «Tiger» та збірна команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Серед присутніх були почесні гості: чемпіон світу з фрі-файту Андрій Лежнев, 4-х кратний чемпіон України з фрі-файту Віктор Богуславський, заслужений тренер України з фрі-файту Алішер Мумінов, голова Покровської районної в місті ради Володимир Коритнік, заступник голови Покровської районної в місті ради Дмитро Левченко та голова комету з фізичної культури та спорту виконавчого комітету Криворізької міської ради Олександр Ступак.

У запеклій боротьбі І місце виборола команда Криворізького спортивного клубу «Tiger», ІІ місце – команда ДДУВС, ІІІ місце дісталося команді Криворізького спортивного клубу контактних єдиноборств «Кривбас-файт».

Вітаємо переможців, пишаємося нашими спортсменами, які у черговий раз довели: Україна – в надійних руках!

 

 


1 683