Юрклініка ДДУВС – одна з кращих в Україні!

Новини університету

Консультанти юридичної клініки «Істина» ДДУВС взяли участь у всеукраїнському масштабному заході – Національній олімпіаді з консультування клієнтів, яка проходила в Університеті державної фіскальної служби України, м. Ірпінь.

Пройшовши загальнонаціональний відбір, юридичну клініку ДДУВС було обрано до двадцятки найкращих клінік та вшановано запрошенням до участі в олімпіаді.

Юрклініка ДДУВС – одна з кращих в Україні!

Національна олімпіада проходила впродовж трьох днів у чотири етапи, один із них – англійською мовою.

Юрклініка ДДУВС – одна з кращих в Україні!

Наші консультанти, студенти третього курсу юридичного факультету Ярослав Кінаш та Наталія Семенкова, були наймолодшими з усіх учасників, однак достойно продемонстрували знання з цивільного, господарського, кримінального права та процесу та пройшли до півфіналу олімпіади.

За результатами олімпіади юридична клініка ДДУВС увійшла до п’ятірки найкращих юридичних клінік України! Судді зауважили, що наші студенти є фаворитами, запросили працювати до провідних київських юридичних компаній після закінчення університету.

Юрклініка ДДУВС – одна з кращих в Україні!

Національна олімпіада юридичних клінік із консультування клієнтів проходила за підтримки Асоціації юридичних клінік України, Української Фундації правової допомоги та Міжнародного Фонду «Відродження».

 

 


1 663