В університеті відбувся випуск студентів-заочників

В університеті відбувся випуск студентів-заочників

Новини університету

Сьогодні, 31 травня, у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшли урочистості з нагоди випуску здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації.

Впевнена та яскрава перемога: ДДУВС – володар гран-прі міжвишівського фестивалю «Студентська весна-2018»

Впевнена та яскрава перемога: ДДУВС – володар гран-прі міжвишівського фестивалю «Студентська весна-2018»

Новини університету

Такого феєричного шоу фестиваль самодіяльної творчості ще не бачив. Вперше за всю історії існування конкурсу творчий колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ виборов гран-прі та грошову винагороду у розмірі 51 000 гривень.

Олесь Гончар - фронтовик, письменник, громадський діяч

«Олесь Гончар – фронтовик, письменник, громадський діяч»

Новини університету

За такою назвою у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ із нагоди відзначення 100-річчя з дня народження видатного письменника пройшла лекція-брифінг для курсантів 1-го курсу.

«Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища»

Онлайн-опитування «Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища»

Анонси університету

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» планує проведення серед науково-педагогічних працівників, представників адміністрації закладів освіти опитування на тему: «Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища».

Досвід із Литви: представники ДДУВС взяли участь у тренінгу для поліцейських інструкторів

Досвід із Литви: представники ДДУВС взяли участь у тренінгу для поліцейських інструкторів

Новини університету

Згідно програми обміну Агентства Європейського Союзу CEPOL делегація Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у складі старшого викладача кафедри тактико-спеціальної підготовки Василя Поливанюка та доцента кафедри теорії та історії держави і права Сергія Перепьолкіна взяли участь у міжнародному тренінгу «Тактика дій двох офіцерів поліції в ситуаціях, пов’язаних з небезпечною особою», що проходив на базі Литовській школі поліції.

ММА – спорт для справжніх чоловіків!

ММА – спорт для справжніх чоловіків! Збірна ДДУВС – чемпіон всеукраїнських змагань зі змішаних єдиноборств

Новини університету

У Житомирі пройшов чемпіонат України з ММА (змішаних єдиноборств) серед молоді та юніорів. Понад 400 спортсменів з 22-х областей змагалися за право представляти Україну на міжнародних спортивних аренах.

«Правозахист та цифрові адвокаційні кампанії»

Консультанти юридичної клініки «Істина» взяли участь у масштабному проекті з правозахисту та посилення ролі жінки у вирішенні конфліктів

Новини університету

«Правозахист та цифрові адвокаційні кампанії», за такою назвою у с. Кип’ячка Київської області пройшов чотириденний тренінг. У заході взяли участь представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – директор юридичної клініки «Істина» Ірина Кузьміна та студенти-консультанти Ярослав Кінаш та Олександр Сіволич.

Студент Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дмитро Кучер

Дзюдоїсти університету продовжують підкорювати переможні п’єдестали

Новини університету

Відкритий кубок Дніпропетровської області з дзюдо зібрав понад 60 спортсменів із різних куточків нашої держави. Боротьбу за нагороди вели майстри спорту України та майстри спорту міжнародного класу. Студент Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дмитро Кучер на цих змаганнях посів третю сходинку переможного п’єдесталу.