Молодь ДДУВС відзначила 74 річницю визволення України

Без рубрики, Новини університету

Курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ нещодавно долучилися до відзначення 74 річниці звільнення України від фашистських загарбників. З приводу цього юнаки та дівчата відвідали ветеранів, а також взяли участь у покладанні квітів до Монументу Вічної Слави у Дніпрі.

Молодь ДДУВС відзначила 74 річницю визволення України

З нагоди річниці курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції вирішили особисто відвідати ветеранів та поспілкуватися з ними.

Молодь ДДУВС відзначила 74 річницю визволення України

73-літній полковник, старший викладач циклу юридичних дисциплін, у минулому – учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Володимир Грекул та 89-річний підполковник, учасник Великої Вітчизняної війни, викладач циклу оперативно-розшукових дисциплін Володимир Ролін, – саме з ними зустрілися за невимушеною бесідою курсанти. У ході розмови з’ясували, що ці усміхнені та щирі дідусі значну частину свого життя віддали роботі в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Працювали в закладі, ще коли він носив іншу назву – Юридична академія МВС України.

«Упродовж довгої розмови Володимир Ролін згадував роботу в університеті, розповідав життєві історії та показував свою колекцію фотографій. Зазначав ветеран і про те, що його досить часто запрошують в гості до закладу, чому він завжди щиро радіє. Взагалі спілкування з ним – це справжнє задоволення! Скільки важливих речей було сказано щодо служби в правоохоронних органах!» – поділилася враженнями курсантка факультету Вікторія Алєксєєнко.

Молодь ДДУВС відзначила 74 річницю визволення України

Як зазначають курсанти, такі зустрічі мають неабияке значення, адже молодь з перших вуст дізнається про життя військового, а також слухає життєві історії, які варто пам’ятати.

У рамках відзначення 74 річниці визволення України від фашистських загарбників 25 курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції також поклали квіти до Монументу Вічної Слави та вшанували пам’ять військових, які віддали свої життя за вільне майбутнє наступних поколінь.

 

 


1 386