Масляна-2019 офіційно розпочалася у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Першовідкривачами цього року стали курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції. Як відкривали тиждень Масляної у ДДУВС, далі докладніше.

Юнаки та дівчата 2 і 3 курсів факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції влаштували вихідними справжній кулінарний марафон. Дівчата приготували млинці з різною начинкою. Опісля молодь зібралася, щоби провести конкурс на швидкісне поїдання смаколиків. Найактивнішими виявилися представники 3 курсу.
У рамках святкового заходу визначали й найкращі та найоригінальніші страви, які приготували курсанти. Найбільше журі здивували кулінари з 3 курсу.
«Мені взагалі-то не вистачило двох млинців до перемоги, – поділився враженнями курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Данило Таранець. – У цілому ж було досить цікаво брати участь у такому конкурсі».
— 1 720