Викладача ДДУВС відзначено державною нагородою!

Новини університету

Державними нагородами України за особистий внесок у розвиток країни та сумлінну працю було відзначено шістьох мешканців області. Серед них – професор кафедри інформатики та інформаційних технологій Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Володимир Вишня.

Старт програми Scholarship: які перспективи у молоді ДДУВС?

Анонси університету

Студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ можуть взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Головний приз – грант (стипендія) на сплату навчального року в українському закладі вищої освіти. Подробиці – далі.

Ні домашньому насильству: особливості протидії опановують поліцейські офіцери громади

Новини університету

121 правоохоронець у рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» вивчає курс «Протидія домашньому насильству». Заняття проходять за участі практичних працівників поліції, представників соціальних служб та ICITAP, а також фахівців Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

До уваги вступників, які бажають навчатися на факультетах за державним замовленням для органів Національної поліції!

Анонси університету, Новини університету

Кандидатам на навчання за державним замовленням, які пройшли військово-лікарську комісію до 1 березня 2020 року, необхідно пройти повторне обстеження на базі медико-санітарної частини Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Важливо! Графік проведення реєстрації для вступників, які бажають навчатися у ДДУВС за державним замовленням

Анонси університету, Новини університету

У зв’язку з карантинними обмеженнями реєстрація вступників для здобуття освітнього ступеня бакалавр на курсантських факультетах проходитиме за графіком.

Поліцейські офіцери громад вчаться надавати домедичну допомогу

Новини університету

Навчання поліцейських офіцерів громад на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ триває. Цього тижня увагу зосереджено зокрема на заняттях з розширеної домедичної підготовки. Як це відбувається – докладніше у матеріалі.

Юлія Сідун: «Мрію досягти успіху у професії, подорожувати світом та записати свою власну пісню»

Новини університету

Кожного разу вона непередбачувана та різна в своїх образах: романтична, ніжна, емоційна, експресивна. Вона виходить на сцену і віддається їй сповна. Наче забуває про реальність, юна співачка в кожній пісні проживає нове життя. Її ім’я – Юлія Сідун – випускниця Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. У цьому році вона отримала диплом бакалавра, наразі вступає до магістратури юридичного факультету. Про захоплення та мрії вокалістки – далі у нашому інтерв’ю.