ENGin: Січневі новини

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

ENGin

Дорогі партнери та партнерки ENGin!
Ми дуже раді розпочати з Вами цей новий рік та хочемо поділитись з вами досягненнями за січень 2023 року!

Ми запустили безкоштовні курси на Coursera / Udemy для учасників ENGin!

Ми дуже раді, разом з Міністерством освіти та науки України запустити абсолютно нову експериментальну можливість лише для учасників нашої програми – ENGin Pro Community! Ви хочете знайти нову роботу, розвиватися на поточній посаді або навчитися чомусь новому просто для задоволення? Приєднуйтеся до спільноти ENGin Pro, для того, щоб отримати безкоштовний доступ до курсів на Coursera/Udemy!

Ми починаємо цю пілотну програму з курсів у трьох напрямках:

– IT World

– Business

– Humanities and Social Sciences

Курси починаються 15 лютого і триватимуть близько двох місяців. Навчальні спільноти будуть формуватися виключно з учасників програми ENGin! Лист з посиланням на реєстрацію молодь, що є учасниками програми отримає електронною поштою. Або ж на етапі після інтерв`ю (для нових студентів)

 

Ми розробили Бізнес-каталог студентів ENGin!

В нашій програмі щодня бере участь велика кількість талановитих молодих людей, які хочуть не тільки покращити свою англійську, але і поділитися своїми додатковими можливостями! Саме тому, на нашому сайті ми зібрали бізнес-каталог від наших студентів. Таким чином ми хочемо підтримати їх стартапи та економіку України в цілому🇺🇦

На сторінці нашого сайту Ви знайдете багато цікавих пропозицій від студентів ENGin, починаючи від розробки вебсайтів до створення ручної роботи та картин!

 


205