АНОНС: Регіональний науково-практичний семінар «Цивільно-правова відповідальність в Україні: проблеми, реформи, практичний досвід»

Анонси університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ запрошує взяти участь у роботі Регіонального науково-практичного семінару «Цивільно-правова відповідальність в Україні: проблеми, реформи, практичний досвід», що ініціюється кафедрою цивільно-правових дисциплін ННІ права та інноваційної освіти. Захід відбудеться 25 квітня 2023 року у Zoom-форматі.

Головна мета семінару – обговорення наукових результатів правничих досліджень, пошук нових рішень із актуальних проблем цивільно-правової відповідальності в Україні, встановлення контактів між науковцями, обмін науковими результатами, практичним досвідом тощо. До участі запрошуються науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, докторанти, аспіранти, здобувачі вищої освіти, практики, судді, адвокати, юрисконсульти та інші зацікавлені особи.

    Тематичні напрямки семінару:

  1. Інститут цивільно-правової відповідальності: тенденції розвитку та шляхи вдосконалення.
  2. Актуальні питання цивільно-правової відповідальності в умовах воєнного стану.
  3. Цивільно-правова відповідальність у договірних зобов’язаннях.
  4. Цивільно-правова відповідальність у сфері інформаційних відносин.
  5. Цивільно-правова відповідальність і захист порушених суб’єктивних прав.

Для участі необхідно надіслати заявку та тези доповіді до 15 квітня 2023 року включно. Подробиці, зразок та вимоги до оформлення – в інформаційному листі. Робочі мови конференції: українська, англійська.

Контакти:

тел.: +38 (063) 790-96-19 – Денис Моісеєнко (кафедра цивільно-правових дисциплін).

 

 


369