Вітаємо ректора ДДУВС полковника поліції Андрія Фоменка із Днем народження!

Новини університету

Шановний Андрію Євгеновичу, прийміть найщиріші вітання від колективу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ!

Стояти на чолі освітнього закладу, який закладає підґрунтя безпекового сектору держави – це велика честь і ще більша відповідальність. Покликання, що вимагає визначних лідерських задатків, новаторського погляду на процеси, глибокого мислення та вміння завжди бути на крок попереду. Вміння розвивати та розвиватися, генерувати та реалізовувати ідеї, прокладати власний шлях і ні на мить не зупинятися на досягнутому.

За роки керування університетом Ви не раз складали цей іспит на «відмінно». Адже нині ДДУВС – не лише омріяний виш для сотень тисяч абітурієнтів по всій Україні. Це потужний науковий, освітній, культурний і волонтерський центр регіону, який гідно сприймає виклики сьогодення та одним із перших адаптовується до нових реалій. Саме завдяки Вашому непохитному прагненню до вдосконалення студенти та курсанти закладу отримують якісну освіту європейського рівня, черпають безцінний досвід від практиків, приєднуються до міжнародного наукового діалогу та відпрацьовують навички на надсучасних локаціях та тренувальних полігонах. Ви – на стороні молоді, її ідей та ініціатив, а Ваша уважність до деталей та вміння комунікувати формує атмосферу доброзичливості та підтримки, братерства, взаємоповаги і професіоналізму, у якій і повинні зростати майбутні фахівці своєї справи.

Тож від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, творчої наснаги, сил і невичерпної енергії на нові звершення! Нехай любов рідних і близьких надійно оберігає Вас міцним тилом, а непередбачуваність життя ніколи не збиває із наміченого шляху. Віримо: попереду мир і Перемога, а отже – плідна робота на благо незалежної, проєвропейської держави.

Із Днем народження, пане ректоре!

З повагою, колектив університету

 


428