АНОНС: у ДДУВС – Регіональний круглий стіл

Анонси університету

28 квітня 2023 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться Регіональний круглий стіл «Виявлення корупційних ризиків у діяльності МВС в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення України».

Захід проводиться спільно з Міністерством внутрішніх справ України та Львівським державним університетом внутрішніх справ.

До участі запрошуються науковці, практичні працівники та здобувачі вищої освіти.

Мета круглого столу – обговорення засад реалізації державної антикорупційної політики в Україні в умовах воєнного стану; проєктів змін і доповнень до законодавства щодо протидії корупційним правопорушенням в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення України.

Перелік питань круглого столу:

⦁ Корупційні ризики, що виникатимуть у період післявоєнного відновлення України;

⦁ Кримінально-правові, кримінально-процесуальні та криміналістичні заходи запобігання корупційним ризикам у діяльності МВС в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення України;

⦁ Правове й організаційне забезпечення діяльності підрозділів Національної поліції України з протидії корупції в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення України;

⦁ Міжнародні стандарти протидії корупції в діяльності сектору безпеки та оборони. Європейський досвід протидії корупції в умовах воєнного стану;

⦁ Адміністративно-правові проблеми функціонування антикорупційного законодавства України;

⦁ Запобігання корупційним ризикам під час здійснення публічних закупівель;

⦁ Особливості застосування антикорупційного законодавства України в умовах воєнного стану;

⦁ Впровадження принципів доброчесності в формуванні фахової, соціальної та особистісної компетенції працівників правоохоронних органів.

Робочі мови: українська, англійська.

Для участі у науково-практичному заході необхідно у термін до 25 квітня 2023 року (включно) надіслати на електронну адресу anti-corrup@dduvs.edu.ua заявку на участь (ім’я файлу має містити прізвище автора, наприклад: Заявка_Ткаченко, тема листа «Круглий стіл 28.04.2023»).

Регіональний круглий стіл відбудеться в очно-дистанційному форматі в режимі відеоконференції з використанням платформи ZOOM.

Контактні особи:

⦁ Лупир Руслан Олександрович, уповноважений з антикорупційної діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ (т. 050 452 77 76);

⦁ Годяк Андрій Іванович, уповноважений з антикорупційної діяльності Львівського державного університету внутрішніх справ (т. 098 057 75 28).

Інформаційний лист

 

 


371