Відкриваємо реєстрацію на вступні іспити до магістратури!

Анонси університету, Оголошення для вступників

Реєстрація на складання вступних випробувань для вступу до магістратури триватиме з 8 по 31 травня. Розповідаємо, як долучитися.

Для здійснення реєстрації потрібно прибути до приймальної комісії ДДУВС або надіслати на електронну адресу комісії pk_dduvs@ukr.net скановані копії або фотокопії:

• заповненої заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;

• документа, що посвідчує особу (паспорт);

• облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);

• документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) або довідку про планове отримання;

• документа, що є підставою зміни ПІБ (у разі наявності розбіжностей ПІБ у паспорті з іншими документами).

У темі листа обов’язково зазначити прізвище, ім’я, по батькові вступника, а в тексті листа – повторно прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та номер облікової картки платника податків (за наявності). Усі перелічені вище документи та додаткова інформація мають бути вміщені в один лист (у разі необхідності слід зменшити розмір файлів, прикріплених у листі). Сканкопії та фотокопії повинні бути чіткими та якісними. Розмиті, обрізані документи, на яких не видно всіх реквізитів, не будуть прийматися, оскільки це може спричинити неточності під час реєстрації.

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

У разі успішної реєстрації учасникові буде надіслано скановану копію екзаменаційного листа та на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії. У разі виявлення в екзаменаційному листку помилок вступник має звернутися до приймальної комісії.

Якщо сканована копія бланка екзаменаційного листка не надійшла на адресу, зазначену в анкеті, за два тижні до початку проведення ЄВІ/ЄФВВ вступник має звернутися до приймальної комісії, до якої надсилав реєстраційні документи.

Якщо ж під час перевірки документів буде встановлено, що особа не має права брати участь у конкурсному відборі, то на електронну адресу, із якої надійшли документи, представник приймальної комісії надішле повідомлення про відмову в реєстрації із зазначенням причини відмови.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Зауважимо, що для вступу діють наступні вимоги:

• за спеціальністю «Право» вступники складають ЄІФ/ЄФВВ, вступ можливий лише на основі ступеня бакалавра, здобутого за спеціальностями «Право» або «Міжнародне право»;

• за спеціальностями «Психологія», «Економіка», «Публічне управління та адміністрування» вступникам необхідно зареєструватися та скласти ЄВІ/ЄФВВ, вступ можливий на основі ступенів бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), здобутих за будь-якою спеціальністю;

• за спеціальностями «Правоохоронна діяльність» вступникам необхідно зареєструватися та скласти ЄВІ, після чого в університеті необхідно скласти фаховий іспит, вступ можливий на основі ступенів бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), здобутих за будь-якою спеціальністю.

З додатковою інформацією про реєстрацію Ви можете ознайомитися за такими посиланнями:

Український центр оцінювання якості освіти;

Заява-анкета з інформацією для оформлення екзаменаційного листка.

 

 


998