Спортсмени ДДУВС підкорили турнір з поліцейського хортингу!

Новини університету

Відкритий Всеукраїнський турнір з поліцейського хортингу відбувся днями у Києві. Серед призерів – вихованці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Дводенні змагання об’єднали понад 100 спортсменів із різних куточків України: представників цивільних спортивних клубів та силових відомств. Це, зокрема, команди ДДУВС, Державної прикордонної служби (м. Одеса), Служби Судової охорони (м. Миколаїв), Збройних Сил України (м. Миколаїв), Державної служби надзвичайних ситуацій (м. Одеса), а також приватних охоронних компаній «Венбест», «Еверест» та «Легіон». Захід організовано Федерацією поліцейського хортингу України.

Команда ДДУВС налічувала 9 чоловік – двоє викладачів кафедри спеціальної фізичної підготовки та семеро курсантів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції. З вересня 2022 року вони долучилися до спортивної секції під керівництвом старшого викладача кафедри тактико-спеціальної підготовки ДДУВС Олега Завістовського, і змогли показати чудові результати в особистій першості.

Так, у розділі «Поліцейський самозахист» абсолютну перемогу виборов викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки старший лейтенант поліції Дмитро Анісімов. Його колега Роман Марков здобув срібло у розділі «Техніка самозахисту».

Серед курсантів у розділі «Поліцейський самозахист» переможцем став Єгор Маковей, друге місце закріпилося за Артемом Шпаком.

У розділі «Техніка самозахисту» маємо аж трьох призерів у різних вікових групах: курсанти Олександр Паслюченко та Євген Скрипка посіли другі місця, Артем Воронін фінішував третім.

У розділі «Поліцейський самозахист» відзначилися також і дівчата: курсантки Анастасія Бойко та Марія Хлівна здобули другі місця у особистій першості.

Вітаємо тренера та переможців змагань із високими результатами, бажаємо невтомного натхнення на нові спортивні здобутки!


393