Курсанти ДДУВС відвідали урочистий захід за участі Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка

Новини університету

Захід з нагоди Дня захисників і захисниць України відбувся у київському кінотеатрі «Жовтень» за участі високопосадовців МВС та представників ЗВО системи МВС.

Помічник ректора ДДУВС Володимир Ковбаса взяв участь у форумі «Україна. Захисники. Майбутнє»

Новини університету

У м. Кам’янське Дніпропетровської області пройшов Перший регіональний ветеранський форум за участі міністра у справах ветеранів України Юлії Лапутіної. Під час роботи заходу помічник ректора ДДУВС Володимир Ковбаса представив автошколу для осіб з інвалідністю, що з березня 2023 року працює на базі університету.

Студенти ДДУВС змагалися у спортивному орієнтуванні

Новини університету

Студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування. Захід відбувся у Центральному парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка з нагоди Всесвітнього дня туризму.

Курсанти ДДУВС відвідали музей, присвячений Голокосту

Новини університету

У річницю трагедії Бабиного Яру 25 курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції ДДУВС відвідали найбільший в Україні музей Голокосту, що знаходиться у дніпровському культурно-бізнесовому центрі «Менора».

Курсанти ДДУВС досліджували один із найстаріших музеїв Дніпра

Новини університету

У курсантів ДДУВС – освітньо-розважальний вікенд! Поринути в історію рідного краю, переглянути унікальні пам’ятки культури та побуту майбутні правоохоронці змогли під час екскурсії Дніпропетровським національним історичним музеєм ім. Д. І. Яворницького.

Курсанти ДДУВС прослухали лекцію про трагедію Бабиного Яру

Новини університету

29-30 вересня в Україні вшановують роковини від початку масових розстрілів, здійснених гітлерівцями у Бабиному Яру. Пригадати історичні події часів Другової світової війни курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ змогли на тематичній лекції.

ДДУВС долучився до Марафону Незламності

Новини університету

Колективний забіг – Марафон Незламності – об’єднав прихильників активного способу життя, сильних та незламних людей зі всієї України. Участь у заході взяли й представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Перша допомога в умовах воєнного стану: курсанти ДДУВС закріплювали знання під час факультативу

Новини університету

Факультативне заняття з домедичної підготовки відбулося на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ для курсантів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

Самоцінність особистості: курсанти ДДУВС відвідали психологічний воркшоп

Новини університету

Вокршоп на тему «Самоцінність особистості: особистісний, професійний, гендерний аспект» провела для курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ психологиня, супервізорка та старша викладачка кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності Катерина Мітченко.