День Знань: зустріч представників ДДУВС з очільниками області

Новини університету

У Дніпропетровській філармонії, де відбувся захід із нагоди початку навчального року, зібрався студентський актив регіону. Участь у заході взяв ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олександр Моргунов та здобувачі вищої освіти.

На заході були присутні очільники області, із промовами виступили голова Дніпропетровської облдержадміністрації – начальник обласної військової адміністрації Сергій Лисак та голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. Микола Лукашук у своєму зверненні акцентував увагу на тому, що саме на сучасну молодь буде покладено велику відповідальність – розбудовувати країну і робити її сильною, демократичною, правовою та соціальною державою.

Губернатор зі сцени звернувся із промовою та виразив впевненість, що саме за присутніми у залі – майбутнє незалежної України.

Додатково губернатор відзначив вагомий внесок та роль ДДУВС у сучасному освітньому процесі та сумлінне ставлення до підготовки здобувачів. Підтвердженням його слів стало вручення вітального листа із зверненням до ректора та здобувачів вищої освіти ДДУВС.

Для підтримки захисників здобувачі вищої освіти підготували прапор для відправки на фронт: кожен з присутніх міг написати їм своє побажання, власноруч залишивши слова віри у Перемогу.

 

 


383