Привітання ректора Олександра Моргунова з нагоди Дня знань

Новини університету

Шановні науково-педагогічні працівники, студенти та курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ! Сьогодні ми відзначаємо День знань – урочисте свято для здобувачів та освітян, яке символізує початок нового навчального року.

Бути студентом і курсантом українського вишу сьогодні – це сміливий та амбітний крок. Насамперед, хочу подякувати за вашу позицію. За вибір залишатися в Україні, бажання стати частиною суспільства, від якого залежить наше спільне майбутнє. Українська держава потребує взірцевих правоохоронців, підкованих правників та мудрих міжнародників. Не менш важливі і бійці «психологічного фронту», які повертатимуть воїнів до нормального життя. Саме тут, у ДДУВС, ми готуємо таких фахівців.

Напередодні старту навчання я бажаю вам цілеспрямованості, невичерпної енергії, особистісного розвитку та максимальної концентрації. Окремо вітаю наших першокурсників: нехай кожен новий день у стінах вишу наближає вас до омріяної професії, дарує яскраві та позитивні емоції, які запам’ятаються на все життя. Нехай вам щастить!

 

З повагою,
ректор Олександр Моргунов

 


334