1 Вересня для маленьких запорожців: «Академія поліції» ДДУВС влаштувала благодійний захід

Новини «Академії поліції», Новини університету

Піклуватися про особливі верстви населення – одне з пріоритетних завдань поліцейського, переконані у Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС. Тож з нагоди Дня знань слухачі та працівники закладу завітали до КУ «Запорізький дитячий будинок-інтернат» ЗОР.

Тут постійно мешкають близько 170 вихованців: це діти з інвалідністю віком від 4 до 18 років, а також особи з інвалідністю віком до 35-ти. Вони потребують особливого догляду, освітніх послуг та комплексу реабілітаційних заходів.

Члени ГО «Молодіжна поліцейська академія» разом із представниками БФ «Ветерани Чорнобилю» влаштували для мешканців інтернату тематичну програму, змагання з футболу та волейболу, вручили корисні подарунки до нового навчального року.

«Щира вдячність Вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання відповідальної місії – виховання справжніх патріотів. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежитиме майбутнє української держави. Усім нам бажаю мирного неба та найскорішої Перемоги. Слава Україні!» – зазначив директор ЗЦППП «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС Микола Назаренко.

 

 


275