Спортивне дозвілля – свідомий вибір курсантів ДДУВС

Новини університету

У здоровому тілі – здоровий дух! Саме так вважають курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, для яких субота вже традиційно стала днем спортивних тренувань та нових звершень.

І хоч серпневий челендж добіг свого кінця, майбутні правоохоронці вирішили не зупинятися на досягнутому. Адже саме наполегливість і систематичність – гаранти відмінного результату у будь-якому виді спорту.

Ефективно потренуватися та «розім’яти м’язи» зібралися курсанти 4 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції. Локацією обрали спортивний майданчик університету, де разом виконали комплекс фізичних вправ: хлопці – підтягування, дівчата – скручування. У якості розминки здобувачі обрали легкоатлетичний крос.

Така практика досить активно використовується керівництвом ДДУВС із метою популяризації здорового стилю життя серед здобувачів вищої освіти. Організатори переконують: систематичні тренування – не лише основа витривалості, а й невід’ємна складова терапевтичних заходів і профілактики хвороб.

Користь від подібних заходів відчувають на собі й самі курсанти. Майбутні поліцейські запевняють, що спорт сприяє їхньому фізичному розвитку, а також зближує колектив і формує командний дух.

 

 


201