Дзюдоїсти ДДУВС: змагання, нагороди, титули

Новини університету

Здобувачі вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ незмінно демонструють результати у спорті. На змаганнях з дзюдо, що відбулись днями, спортсмени ДДУВС посіли призові місця, а один із них – отримав титул майстра спорту.

У Запоріжжі 29 серпня 2023 року пройшов чемпіонат області серед молоді. Від Дніпропетровщини участь брав курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Владислав Зайцев. Він виборов на чемпіонаті третє місце.

Другого вересня у Дніпрі пройшов відкритий чемпіонат області з дзюдо серед молоді. У змаганнях взяли участь близько 120 спортсменів. На цих змаганнях ДДУВС представляли 6 спортсменів: Дмитро Кірнос, Олександр Яковлєв, Даніл Тарута, Шакерем Гасимов, Артур Агекян та Владислав Москвич.

Дмитро Кірнос посів друге місце, виконавши кандидатський норматив. Разом із ним «срібло» виборов Владислав Москвич, а Олександр Яковлєв отримав «бронзу».

Одразу за цими змаганнями Владислав Москвич поїхав до Кременчука, де 3 вересня пройшов Всеукраїнський турнір із дзюдо. У ваговій категорії до 100 кілограмів він посів перше місце, виконавши норматив майстра спорту.

 

 


256