Комфорт та захист для військових: курсанти ДДУВС продовжують волонтерську діяльність

Новини університету

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у волонтерському штабі «ПавуЧари» виготовляли подушки та маскувальні сітки.

Волонтерські традиції в ДДУВС дуже розвинені: здобувачі вищої освіти співпрацюють з багатьма центрами допомоги військовим.

Нещодавно курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції долучилися до виготовлення подушок та маскувальних сіток. Вони вирізали тканину, наповнювали синтепоном майбутні подушки та зшивали їх, формуючи готові вироби.

«Раніше ми виготовляли окопні свічки, плели маскувальні сітки, збирали гуманітарну допомогу, писали листи військовим: ми не тільки допомагаємо військовим наближати Перемогу, але й підтримуємо їх морально. Тож наші захисники розуміють, що про них пам’ятають та піклуються, і дуже вдячні», – розповіла курсантка ДДУВС Катерина Байрак.

Цього разу до волонтерської роботи долучилися понад 30 курсантів. Організатори зазначили, що завдяки курсантам ДДУВС зроблена велика частка роботи.

 

 


195