Курсанти ДДУВС відвідали незвичну виставку

Новини університету

Поринути у творчість, відкрити нові грані сучасного мистецтва. Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітали на виставку «Pen Heart», що представлена у стінах дніпровського Музею українського живопису.

Авторкою робіт є Маргарита Феліс, яка майже 10 років працює у техніці кулькової ручки. У рамках експозиції курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції оглянули аж 43 витвори талановитої мисткині: їх вона створює маленькими та витонченими штрихами, до того ж, усі – поліхромні. Головним задумом художниці є те, що навіть при мінімумі можливостей можна досягти максимального результату. Загалом в Україні таких митців – не більше 50-ти.

Здобувачі вищої освіти залишилися під глибоким враженням від побаченого. Змогли навіть дослідити, як удосконалювалася техніка від більш ранніх до сучасних картин Маргарити.

«Усі зображення написані кульковими ручками – художниця витрачає до 6 штук тільки на одну картину. На виставці занурилися в атмосферу витонченої краси, де кожна деталь має свій сенс і доносить розуміння глибини таланту майстра, яка змогла звичними повсякденними засобами досягти нереально крутого результату», – відзначає курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Артем Капустян.

 

 


204