Курсанти ДДУВС взяли участь у тренінгу з кібергігієни

Новини університету

У період з 7 по 9 вересня 2023 року було проведено тренінг з основ кібергігієни «Посилення спроможностей національних партнерів для зміцнення кіберстійкості» в рамках спільного проекту Програми підтримки ОБСЄ для України та Міністерства внутрішніх справ України.

Безпека у цифровому просторі та захист даних вивчали учасники тренінгу з кібергігієни, який пройшов у селі Татарів на Івано-Франківщині. Учасники тренінгу ознайомились з правилами безпечноï роботи із засобами комп’ютерної техніки та з правилами поводження з інформацією у кіберсфері.

Серед інших участь у тренінгу взяли курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Владислав Пуцаков та курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Іван Стьопін.

Під час тренінгу учасники дізналися про сутність питання кібергігієни та методи захисту персональних даних. Особливу увагу організатори приділили безпеці мобільних пристроїв та небезпеці шкідливого програмного забезпечення. Розглянуто також питання фізичної безпеки в кіберпросторі та правила безпечного користування електронною поштою з метою її убезпечення.

За результатами тренінгу курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ отримали сертифікати про проходження навчання.

 

 


247