Практичний досвід для курсантів: у ДДУВС пройшло бінарне заняття з тактики

Новини університету

Заняття з тактичної підготовки провів інспектор Національної гвардії України Сергій Кисленських, який ділився із курсантами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ прийомами поліцейської роботи.

Організувала заняття кафедра тактико-спеціальної підготовки ДДУВС. Цього разу знання від практика отримували здобувачі вищої освіти третього курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності ДДУВС.

Під час проведення занять курсанти мали можливість ознайомитись з ситуаціями, які трапляються у практичній діяльності поліцейських: при зупинці транспортного засобу на блокпості, при перевірці документів у водія та пасажирів, при пасивній поведінці та при агресивних діях правопорушників.

За словами курсантів, заняття вийшло дуже корисним та змістовним. Сергій Кисленських навчив проводити затримання у максимально безпечний спосіб, як для поліцейського, так і для правопорушника.

Особливу увагу під час заняття приділили тактиці дій поліцейських у разі ускладнення оперативної обстановки службової діяльності, зупинці та перевірці транспорту на блокпосту та дотриманні заходів особистої безпеки та безпеки громадян.

 

 


286