Три тонни питної води та тисячі слів підтримки: курсанти ДДУВС долучились до благодійної місії

Новини університету

Представники ДДУВС неодноразово залучались до реалізації спільних проєктів та ініціатив Дніпровського Медичного Кластеру, створивши потужний волонтерський рух спільно з кластерними громадськими діячами.

Курсанти ДДУВС долучились до благодійної місії громадських діячів та волонтерів Дніпровського Медичного Кластеру, які спільно з рятувальниками Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області регулярно забезпечують питною водою, антибактеріальними засобами та фільтрами для води регіони, що потерпають від наслідків вибуху на Каховській ГЕС. Таким чином, лише за один день в Марганець було відправлено 3 тонни питної бутильованої води.

Загалом протягом місяця Нікопольська, Марганецька та Херсонська громади отримали близько 100 тонн питної води, санітайзери для рук, антибактеріальні серветки та фільтр-пакети для води.

Нагадаємо, Дніпровський Медичний Кластер діє за підтримки Дніпропетровської обласної військової адміністрації, є неприбутковим громадським об’єднанням, яке консолідує організації та окремих осіб для координації сталого розвитку кластерних ініціатив та розвитку кластерної політики в Дніпропетровській області.

 

 


280