Збірна ДДУВС – бронзові призери чемпіонату з самбо!

Новини університету

З 13 по 15 вересня у Львові відбувся чемпіонат з боротьби самбо за програмою комплексних змагань «Динаміада-2023». На призерському п’єдесталі – і вихованці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Загалом змагання об’єднали 77 спортсменів із 11 закладів вищої освіти, які належать до сфери управління МВС, Національної гвардії України та інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ.

За результатами конкурсних днів збірна ДДУВС посіла 3-е загальнокомандне місце, поступившись Національному університету цивільного захисту України та Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького.

Так, у особистому заліку перше місце виборов курсант 3-го курсу факультету кримінальної поліції Ростислав Бережний, який виступав у ваговій категорії до 88 кг.

Бронзові нагороди – у курсантів Іллі Заярного (факультет кримінальної поліції) та Микити Каліберди (ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції). Хлопці змагалися у ваговій категорії до 79 кг.

Чудовий результат продемонстрували також Шакерем Гасимов та Олександр Яковлев – майбутні поліцейські фінішували п’ятими.

Вітаємо наших спортсменів, зичимо невтомного запалу та нових перемог!

 

 


216