Курсанти ДДУВС зустрілися з представниками полку «Дніпро-1»

Новини університету

З метою військово-патріотичного виховання для курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ організовано зустріч із т.в.о. командира полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1» підполковником поліції Андрієм Поспєловим та начальником штабу підполковником поліції Андрієм Спицьким.

У рамках лекції Андрій Поспєлов розповів курсантам про історію підрозділу, який ще з 2014 року несе службу на передовій. Поділився спогадами про перші дні війни – зокрема, наголосив, що повномасштабне вторгнення рф не стало для нього несподіванкою. Серед задач, що постали перед Андрієм та його побратимами, був контроль за в’їздом та виїздом із міста, а також відстеження диверстантів і колаборантів, які здійснювали підривну діяльність.

Розповів поліцейський і про службу в Бахмуті, куди підрозділ перевели вже за декілька днів. Там зусиллями полку було встановлено блокпости та сформовано укріплення, проведено евакуацію та надано допомогу пораненим цивільним. За відвагу та героїзм Андрій Поспєлов нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Серед порад, які гость надав курсантам – виховувати у собі згуртованість та вмотивованість. Адже саме це допомогло йому з побратимами ефективно та злагоджено працювати «на нулі». Самі ж майбутні правоохоронці оцінили зустріч як корисну та пізнавальну, оскільки вона надала краще уявлення про службу у зоні бойових дій.

 

 


244