Курсанти ДДУВС взяли участь у «Neftek Dnipro Marathon»

Новини університету

У Дніпрі відбувся забіг «Neftek Dnipro Marathon», приєднатися до якого змогли містяни різного віку та гості з інших областей України. Здобувачі ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції долучилися до заходу у якості волонтерів.

Курсанти ДДУВС – гості дніпровського артпростору

Новини університету

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС відвідали персональну виставку «А тепер щось зовсім інше». Експозиція представлена у стінах дніпровського артпростору «Floyd space».

Буденність – крізь призму мистецтва

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – часті гості культурних осередків міста. Цього разу здобувачі споглядали роботи воєнного часу, що концентруються на звичних та буденних речах.

Курсанти ДДУВС відвідали серію патріотичних виставок

Новини університету

Вихідні для курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – додаткова можливість для культурного та особистісного розвитку. Днями здобувачі ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції завітали до Дніпровського будинку мистецтв: тут представлені виставки патріотичної спрямованості.

Курсанти ДДУВС долучилися до всеукраїнської екоакції

Новини університету

Щорічно, у третю суботу вересня, 191 країна світу відзначає День прибирання. Проявити екологічну свідомість вирішили і курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ: вони взяли участь у всеукраїнській акції, започаткованій організацією «Let’s dо it Ukraine».