Курсанти ДДУВС долучилися до всеукраїнської екоакції

Новини університету

Щорічно, у третю суботу вересня, 191 країна світу відзначає День прибирання. Проявити екологічну свідомість вирішили і курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ: вони взяли участь у всеукраїнській акції, започаткованій організацією «Let’s dо it Ukraine».

Метою заходу є формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до довкілля. Разом із іншими ековідповідальними громадянами курсанти взялися за прибирання набережної Дніпра: збирали сміття, пластик та бляшанки, залишені пересічними відпочивальниками. Знаходили навіть колеса та каністри від бензину – усі «здобутки» відправили на сортування та переробку.

Здобувачі працювали з повним дотриманням заходів безпеки воєнного часу. Попередньо прослухали інструктаж щодо виявлення протипіхотних та протитанкових мін, інструктаж з надання домедичної допомоги при отриманні поранень.

Майбутні поліцейські переконані: екологічне майбутнє країни – це важлива складова розбудови прогресивного суспільства. Тож на власному прикладі доводять, що дбати про довкілля треба вже сьогодні, не чекаючи закінчення війни.

 

 


142