Курсанти ДДУВС відточували тактику ведення бою

Новини університету

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС відвідали практичний тренінг «Тактика ведення бою, кидання гранат, користування гранатометом».

Заняття відбулося на базі Центру готовності цивільних у Дніпрі: його провели за вільним донатом до БО «Фонд Сергія Притули». Кваліфіковані інструктори розповіли курсантам, які бувають види та техніки кидання гранати, на що звертати увагу при використанні гранатомета. Окремо зупинилися на техніці безпеки та ключових правилах поводження із вибуховою зброєю.

У рамках практичної частини курсантам було видано учбові гранати та автомати. Під керівництвом спікера центру кожен мав можливість відпрацювати ряд професійних навичок на практиці.

«Тематика ведення бою є дуже важливою для поліцейських, тож приділяємо їй увагу навіть у позанавчальний час. На тренінгу ознайомилися із різними видами озброєння: від гранат і звичайних автоматів Калашникова до РПГ і ракетних систем закордонного зразку. Вчилися знешкоджувати ворожі пастки та розтяжки, адже зараз робота правоохоронців тісно повʼязана із гарячими точками та територіями, які були окуповані», – відзначає курсант Роман Неспляк.

 

 


228