У ДДУВС відбувся конкурс до Дня миру

Новини університету

Щорічно 21 вересня світова спільнота відзначає Міжнародний день миру. З нагоди свята у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ провели творчий конкурс на кращий плакат. Він отримав назву «Наша мрія – мир у світі!».

Протягом трьох днів здобувачі першого курсу ННІ права та інноваційної освіти презентували свої роботи: усі просякнуті патріотичними мотивами та закликами до миру. Ідея конкурсу належить кафедрі міжнародних відносин та соціально-гуманітарних дисциплін – кажуть, метою закладали не лише об’єднання студентства, а й можливість донести світу бажання миру для української землі.

«Наші здобувачі підкреслюють важливість досягнення миру та пропагування своїх мрій через творчість. Тож цей захід – насамперед, про надію на мирне майбутнє та перемогу», – наголошує доцентка кафедри Ольга Ядловська.

Загалом у конкурсі взяли участь 15 груп здобувачів вищої освіти. Організатори відзначають, що попри активну військову агресію з боку російської федерації, усі студентські плакати вражають світлими фарбами. Кращу роботу обирали шляхом відкритого голосування у Facebook: нею став малюнок під назвою «Очі миру». Його автори – група Б-ПД-331.

«Цими малюнками ми хотіли показати, наскільки корисним є творче вираження своїх думок та ідей. Ми нагадуємо людям про важливість миру у світі, де досі існують конфлікти, та сподіваємось, що наше бачення та наша творчість допоможуть його досягти», – зазначила представниця групи-переможниці, студентка Дар’я Гриценко.

 

 


355