Учасники групи реабілітації ознайомилися з діяльністю автошколи ДДУВС

Новини університету

Для бійців, що проходять реабілітацію на Дніпропетровському протезно-ортопедичному підприємстві, провели майстер-клас із водіння авто з ручним керуванням. Бійці змогли власноруч спробувати системи, встановлені на машинах автошколи ДДУВС.

Автошкола для осіб з інвалідністю, що працює в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ – проєкт Міністерства внутрішніх справ України, реалізований в рамках Національної стратегії створення безбар’єрного простору та за ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів».

За час роботи Автошколи перші учні вже отримали водійські посвідчення. Цього разу на території Дніпропетровського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства представники автошколи розповіли про її діяльність військовим, що проходять реабілітацію.

Бійці змогли детально дізнатися про умови навчання в автошколі для осіб з інвалідністю, про можливості та переваги після отримання водійського посвідчення. Всі охочі особисто змогли спробувати, яким комфортним може бути водіння переобладнаного авто.

Сьогодні Автошкола для осіб з інвалідністю при ДДУВС готує водіїв транспортних засобів категорії «В»: є можливість навчитися або отримати перекваліфікацію на ручне керування для водіїв, що вже мають посвідчення та попередній досвід.

Деякі учасники зустрічі цікавились і подальшими планами автошколи – йдеться про переобладнання автомобіля для навчання осіб з вадами опорно-рухового апарату для отримання водійського посвідчення категорії С1 (вантажні перевезення).

Отримати детальну інформацію та записатися на навчання до автошколи для осіб з інвалідністю при ДДУВС можна за телефоном: +38 (067) 636-97-40.

Документи для реєстрації приймаються онлайн або особисто за адресою – м. Дніпро, просп. Гагаріна, 26.

 

 


236