«Динаміада-2023»: нові здобутки у спортсменів ДДУВС!

Новини університету

Обласні чемпіонати за програмою комплексних змагань «Динаміада-2023» відбулися у Дніпрі за участі збірних команд системи МВС. Нові перемоги – на рахунку Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Цієї п’ятниці стадіон «Олімпійські резерви» прийняв одразу два чемпіонати: з міні-футболу та легкої атлетики.

До змагань ФСТ «Динамо» з міні-футболу долучилося 7 команд. За результатами жеребкування збірна ДДУВС зійшлась у групі з командами Головного управління Національної поліції України та Дніпровської установи виконання покарань. У матчі проти ГУНП представники вишу вибороли перемогу з рахунком 4:0, після чого з таким же результатом обіграли збірну ДУВП. У фіналі команда ДДУВС зійшлася зі збірною Національної гвардії України: гра була захоплюючою та сповненою запальних моментів. Наші спортсмени фінішували другими.

На чемпіонаті обласної організації Товариства з легкої атлетики (кросу) ДДУВС представляли четверо здобувачів. Змагання були особисто-командними, учасники підкорювали різні дистанції. Дівчата долали відстань у 1000 м, хлопці – 1000, 3000 і 5000 м.

Так, срібними призерами стали Олена Кубасова (1000 м за 3.33 хв) та Іван Донєв (3000 м за 10.25 хв). Бронза – у Володимира Ланевича із результатом 2.52 хв (1000 м) та Максима Луб’яного(5000 м за 20.04 хв). У командному заліку ДДУВС посіли третє місце, поступившись командам ГУНП та НГУ.

Пишаємось нашими спортсменами та бажаємо подальших перемог!

 

 


338