Увага та турбота: в університеті розпочато соціальний проєкт «FAMILY DDUVS»

Новини університету

Мета проєкту – проведення виховної та соціально-гуманітарної роботи, а також додаткове психологічне супроводження здобувачів вищої освіти з числа дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

До участі у заходах осередку та проведення виховних та психологічних заходів будуть залучені фахівці відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи, а також відділення психологічного забезпечення.

Осередок «FAMILY DDUVS» надасть психологічну підтримку та супроводження відповідної категорії здобувачів вищої освіти під час навчання, створить простір єдності та підтримки під час адаптаційного періоду, з’ясує соціально-гуманітарні потреби здобувачів вищої освіти з категорії дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У рамках проєкту вже пройшла перша зустріч осередку. У ній взяли участь курсанти 1 року навчання. Вони розповіли про себе, свої інтереси та мотивації вступу до ДДУВС. Курсантам була надана інформація про роботу гуртків спортивного й творчого спрямування, заплановані теми для наступних зустрічей.

Такий напрямок виховної роботи є додатковим та проводиться з метою підвищення мотивації до навчання та особистісної реалізації здобувачів вищої освіти під час навчання в університеті.

 

 


200