«Разом ми сила!» – фестиваль патріотичної творчості у ДДУВС

Новини університету

Напередодні Дня захисників і захисниць України у закладі вищої освіти пройшов фестиваль «Разом ми сила!». Здобувачі вищої освіти підготували вокальні й хореографічні номери патріотичного спрямування, які продемонстрували своїм викладачам та однокурсникам.

Неочікуваним для багатьох присутніх став творчий виступ помічника ректора університету Ковбаси Володимира Миколайовича, з авторською піснею «Я хочу знищити війну!». Зі сцени зворушливо лунали слова пісні та разом з тим – надія та віра у найближчу Перемогу.

Фестиваль має на меті широко пропагувати серед здобувачів кращі зразки мистецьких творів патріотичного спрямування.

«У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ завжди є можливість для здобувачів вищої освіти проявити себе, зокрема у творчій сфері. А творчість єднає націю та надає надію й сили для боротьби. Тому ми організували такий фестиваль, адже честь і пам’ять наших захисників і захисниць – це те, що потрібно зберігати й оспівувати у творчості», – зазначила завідувач відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи ДДУВС Наталія Карнаух.

Завершився захід Маршем нової армії у виконанні солістів студії творчого руху eSTeD Вадима Болгаренка, Максима Свістуна та Богдана Бражного.

 

 


290