Благодійність на часі: курсанти ДДУВС передали подарунки для малечі

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ в рамках благодійної місії «Be Brave Like Ukraine» спільно з громадськими діячами Дніпровського Медичного Кластеру вчергове завітали з подарунками для малечі до Новомосковської центральної міської лікарні.

Під час візиту курсанти ДДУВС мали можливість поспілкуватися з генеральним директором лікарні Віктором Вишневським, який провів захід з національно-патріотичного виховання на тему «Діти та Війна» та наголосив на важливості співпраці медичних працівників та правоохоронців, визначив можливі пріоритетні напрямки подальшої взаємодії між медичним закладом та університетом.

Дніпровський Медичний Кластер діє за підтримки Дніпропетровської обласної військової адміністрації, є неприбутковим громадським об’єднанням, яке консолідує організації та окремих осіб для координації сталого розвитку кластерних ініціатив та розвитку кластерної політики в Дніпропетровській області.

Курсанти та студенти ДДУВС неодноразово залучались до реалізації спільних проєктів та ініціатив Дніпровського Медичного Кластеру, створивши потужний волонтерський рух спільно з кластерними громадськими діячами. Місія триває, тож у її рамках благодійні заходи продовжаться.

 

 


206