Загальна бібліотека запрошує всіх охочих до перегляду книжкової експозиції, присвяченої Дню захисників і захисниць України

Новини університету

Загальна бібліотека Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ презентувала в рамках постійно діючої фото-документальної книжкової експозиції «МИ ПЕРЕМОЖЕМО! ВІРИМО, ЗНАЄМО, ЗМОЖЕМО» книжкову виставку «УКРАЇНЦІ – НАЦІЯ ГЕРОЇВ», яка присвячена Дню захисників і захисниць України.

Як зазначають фахівці бібліотеки, представлені книги, документи та фотографії містять системний виклад визначальних подій української історії, подають виважені й коректні оцінки подій і явищ. В умовах російської агресії всі ми гостро відчули важливість наших військових. Можна сказати, що останніх півтора року кожен момент є Днем захисників і захисниць України.

Експозиція присвячена історії, яка пишеться сьогодні. Колекція фотодокументальних публікацій розповідає про справжніх Героїв ЗСУ, МВС та ДДУВС, які щодня наближають довгоочікувану перемогу. Організатори відзначають: важлива кожна деталь відважної боротьби, пам’ять про кожну болісну втрату. Мета експозиції – зберегти пам’ять і шану про всіх, хто боровся і продовжує боротися з російською навалою.

Зазначимо, що у контексті збройної агресії по відношенню до України особливої уваги набуває систематична культурно-просвітницька та інформаційна діяльність щодо реалізації Концепції військово-патріотичного виховання. Саме з цією метою була організована фото-документальна книжкова експозиція.

Тематична виставка відкрилася 29 вересня й триватиме до 6 жовтня 2023 року.

Ознайомитись із книжковою експозицією можна в залі наукової літератури загальної бібліотеки (кабінет 139).

 

 


231